Mi ez?

Ha túl nagy a reklámzaj...

Ne legyen földhözragadt, szakadjon el a megszokot hirdetési, megjelenési formáktól! Vegye birtokba az eget, és a környezetet ami körbevesz minket! Legyen Ön, akit 360 fokban mindenki észrevesz, aki miatt megállnak a járókellők, az autók, legyen Ön az akinek az üzenete biztos célba ér, akinek a FLOGOS egyedi, különleges jellegének köszönhetően, kíváncsiságuktól vezérelve felkeresik üzletét, hirdetési pontját, promóciós kitelepülését, standját a kiállításon, az ÖN VÁLLALKOZÁSÁT!

8 ok, amiért érdemes megrendelni

Videó

8 ok, amiért érdemes megrendelni

1/8: Vonzza a figyelmet!

A FLOGOS™ mindenkihez elér/mindenkit megérint/mindenkit megmozgat.
Senki sem tud elmenni mellette anélkül, hogy szemügyre ne vegye ezeket a lebegő habformákat.
Csak álljon meg egy pillanatra és nézze meg!

Referenciák
A FlyHigh2Sky arra vállalkozik, hogy a Flogos kreatív hab 5 éves, és 21 országra kiterjedő tapasztalatait összegyűjtve, Magyarországon is elérhetővé tegye ezt a forradalmi megjelenési formát. Az elmúlt 5 éves nemzetközi tapasztalat számtalan felhasználásra adott példát. Így kipróbált referencia alapján elmondható, hogy a Flogos kreatív hab, autóbemutatók, sportesemények, fesztiválok, családi napok, koncertek, üzletnyitások, politikai rendezvények, aláírásgyűjtések, leánykérések, esküvők, születésnapok, leértékelések vagy bármely olyan eseményen, ahol a gyorsan, hatékonyan, tömegek elérése a cél kiválóan szerepelt és felülmúlta a hozzáfűzött elvárásokat.

Új magasságok a reklámozásban

Ezek a felhő hirdetések azért keltik fel a hirdetők figyelmét mert oly módon ér el tömegeket, ahogy más médiafelület nem tud!

Ingatlan partnerek bizonyítják a Flogos kreatív felhők valódi forradalmiságát.

Az emberek azt kérdezik, “Azok honnan jönnek?” és visszakövetik oda, ahol az esemény történik. Ez olyan mint a szivárvány.

Ja, ez igaz! Most már nappal is hívhatja Batmant! A Flogos felhők környezetkímélő módon, mérföldes körben gyakorol pozitív hatást az Ön eseményére.

Sajtó
Gyakran Ismételt Kérdések
Milyen anyagból készülnek a Flogo felhők?

Felületaktív anyagokból szintetizált habformulák, amik könnyebbek a levegőben található gázoknál, mint például a hélium.

Biztos elszállnak a célterület felett?

Képzett technikus gondoskodik arról, hogy figyelembe véve a szél irányát és erősségét a legoptimálisabb helyen állítsa fel a Flogo gépet. Nagyobb magasságban mások lehetnek a viszonyok, de a Flogo Felhők akkor is nagyon jól láthatóak lesznek, mivel több száz méter magasságba szállnak és kilométereket tesznek meg, mielőtt feloszlanának.

Bármilyen dizájn kivitelezhető a Flogo Felhővel?

Vannak olyan formák, amiket nehezebb reptetni. Néhány kritériumot fontos betartani, hogy lebegés közben rendesen tartsa a Flogo Felhő a formáját. További információért beszéljen/konzultáljon kollégánkkal.

Környezetbarát?

Igen, teljesen „zöld” és 100%-ban környezetbarát.

Mennyire bonyolult logó kivitelezhető vele?

Kivitelező kollégáink szoftver segítségével tervezik és tesztelik a formákat. A Flogo gépek 24x2,5 cm vagy 36x2,5 cm sztenderd méretűek. Minél nagyobb a Flogo gép, annál bonyolultabb formák hozhatók ki. Ennek persze vannak határai.

Mennyi időbe telik a Flogo legyártása?

Eredetileg események népszerűsítésére tervezték, ezért a generátorok helyszínre gond nélkül kiszállíthatók. A technikusok általában 1-2 óra alatt üzemelik be a gépet, gyártják le a formát és csomagolnak el.

Lehet színezni a Flogo felhőket?

Alapvetően fehérek a Flogo felhők, de a megfelelő hatás érdekében tudunk hozzátenni színezéket. További információért beszéljen/konzultáljon kollégánkkal.

Mennyi ideig lebegnek?

A Flogo felhőket úgy tervezték, hogy addig repkedjenek, amíg szükség van rájuk. Speciális formulákkal/vegyületekkel állítják be az élettartamukat – ami lehet néhány perc vagy akár egy óra is. Ezt még befolyásolják a légköri viszonyok, például a szél iránya és erőssége.

Mennyi ideig tart a Flogo felhőm megtervezése, személyre szabása?

Tervezőink rendszerint 5-7 nap alatt készülnek el. Sürgősségi felár ellenében ennél hamarabb is elkészülhet, ha az igény úgy diktálja. Ne felejtse el, hogy nem minden dizájn kivitelezhető a Flogo felhővel. További információért beszéljen/konzultáljon kollégánkkal.

Mik az elektromos követelmények a helyszínen?

A flogo felhőgép 20 amperes hálózatról működik. Generátort kérésre és felár ellenében leszállítunk, ha szükséges.

Kapcsolat

Tarnóy Erika

Török Attila

üzletág fejlesztés, marketingtattila@flyhigh2sky.hu+36 30 274 1889

Jancsó Gyöngyi

értékesítési & marketing managergyjancso@flyhigh2sky.hu+36 70 371 2311
Kérje árajánlatunkat!
Ajánlatkérés
Köszönjük ajánlatkérését!
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.
Hibás adatok!
Kérjük, ellenőrizze a pirossal jelölt mezőket.

Rendelési adatok

Esemény adatai

Ajánlatkérő adatai